Onze werkzaamheden

Bent u toe aan een uitbouw?

U wilt uw huis uitbouwen? Dat kan om verschillende redenen. U wilt een grotere huiskamer of keuken, zonder dat u daarvoor hoeft te verhuizen. Of u wilt de woning anders indelen, omdat het praktischer kan. Misschien wilt u wel meer lichtinval in de woning, die leuke veranda om nog meer van het buitengebeuren te genieten of een mooie erker aanbouwen.

Een huis uitbouwen is een prima optie voor meer wooncomfort, meer meters en soms ook meer licht. Verhuizen is zeker niet altijd nodig om aan nieuwe of veranderde woonwensen te voldoen. Denk aan een dakkapel plaatsen, vergroten van de woning, een erker aanbouwen, een bijkeuken, serre of een Velux dakraam plaatsen.

Het kan allemaal!

Uw huis uitbouwen is een ideale oplossing om meer ruimte te creƫren.

Dakkapel

Met een dakkapel maakt u van uw zolder een ruime slaap-, hobby- of kantoorkamer. Hierdoor verandert een ruimte met een schuine daklijn in een heerlijk ruime kamer met veel licht.

Bij het bouwen van een dakkapel heeft u veel vrijheid in afmeting, ontwerp, kleur- en materiaalkeuze. Denk bijvoorbeeld aan kunststof, onderhoudsvrij! Wij kunnen de dakkapel helemaal volgens uw wensen realiseren.

Verder kunt u denken aan rolluiken of zonwerende screens die we kunnen integreren in de boeiboord van de dakkapel, waardoor deze helemaal aan het oog onttrokken zijn. Ook de hele binnen afwerking, het aftimmeren en stucwerkzaamheden tot het aanbrengen van verlichting nemen wij eventueel voor onze rekening.