Onze werkzaamheden

Verbouw

Uw huidige woning of pand voldoet niet meer aan de eisen of gezinssamenstelling, maar over de locatie bent u nog altijd tevreden.

Dan is verbouwen de perfecte oplossing. Dit kunnen grote plannen zijn, denk hierbij aan een uitbouw, dakkapel, het verplaatsen van wanden, het herindelen van de woning of zelfs een dakopbouw.

Of wat minder groot, b.v. het vernieuwen van de keuken of badkamer, het plaatsen van een kastenwand, het vernieuwen van voordeur en- of binnendeuren en kozijnen of het isoleren van de zolder.

Bij het verbouwen wordt vaak direct verduurzaamd door de nieuwste materialen en- of isolatie te gebruiken. Deze verduurzaming zorgt voor een aangenamer woongenot, energiebesparing en is beter voor ons milieu.

Schuifwandkasten op maat

Bij Bouw en Aannemersbedrijf Guus Horst kunt u ook terecht voor een schuifwandkast op maat, compleet met interieur naar wens. Het voordeel van deze kasten is dat de volledige hoogte van plafond tot aan de grond benut wordt. Heeft u specifieke eigen wensen of idee├źn?

In de showroom van onze leverancier zult u verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is.

Deuren

Het visitekaartje van de woning is nog altijd de voordeur. Bij het benaderen van de woning is de voordeur het eerste dat opvalt. Gecombineerd met bijpassend deurbeslag en glas, zal het de bezoeker de goede smaak van de eigenaar tonen.

Elk huis kenmerkt zich door z'n sfeer. Binnendeuren van topkwaliteit bepalen mede in grote mate deze sfeer. Binnendeuren worden steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. De stijl en kleur van de binnendeur bepalen het effect.